D-Talks #3

afis DT3 1 (text: Cristina Chelmuș)

A treia ediție a conferințelor  D-talks (Development Talks) va avea loc duminică, 14 iunie, începând cu ora 16.00. Evenimentul se va desfășura  la Librăria Cărturești – Verona în cadrul festivalului  Street-Delivery. Tema acestei ediții este gunoiul ca factor de poluare și ca sursă a schimbărilor climatice.

Anca Baniță -Communication Manager al Let’s Do It, Romania!, Mihaela Stoica – jurnalist la ziarul Gândul, Cosmin Savu – corespondent ProTV și Clement Hung – CEO – Green vor vorbi despre  managementul defectuos al deșeurilor din România și despre implicațiile sociale, ecologice și economice ale acestei probleme grave.

La finalul evenimentului va exista o sesiune de Q&A în care publicul va putea interacționa direct cu invitații.

Intrarea este liberă.

D-Talks (Development Talks) reprezintă un proiect al Asociației Institutul Verde care își propune să aducă în prim-planul opiniei publice teme de interes major pentru dezvoltarea durabilă a societății românești. Fiecare ediție aduce în atenția publicului o serie de invitați care expune pentru 20 de minute modul în care vizualizează transformări punctuale ale societății românești prin prisma expertizei lor.

Despre sustenabilitate se vorbește foarte mult în ultima vreme la nivel teoretic, însă pentru a modifica mentalitățile avem nevoie să evidențiem latura practică și exemplele factuale. Obiectivul D-Talks este de a deveni un instrument prin care tinerii să fie educați și formați ca vectori ai schimbării comportamentului românilor în raport cu provocările dezvoltării socio-economice din viitorul mediu. Este evident că managementul deșeurilor se situează în continuare în afara agendei publice cu toate că reprezintă una dintre problemele grave ale societății românești.

Te-ar putea interesa și

D-Talks #3

Citește și